Waarom in zee gaan met Iberis Projects, een Nederlandstalige projectontwikkelaar in Spanje

spanje vakantievilla

Steeds meer Belgen en Nederlanders investeren in een tweede verblijf aan de Spaanse costa’s. Om die droom te laten uitkomen, stuiten investeerders vaak op een taalbarriëre om de stap helemaal te zetten. Iberis Projects speelt hier handig op in en is al enkele decennia een Nederlandstalige projectontwikkelaar op het Iberische schiereiland. Zij hebben in het verleden voldoende bewezen met talloze bouwprojecten, waarbij betrouwbaarheid en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan.

Niet alleen het gebruik van de meest innoverende bouwmaterialen staan hoog in het vaandel geschreven, maar de projectleiders geven uitgebreid advies tijdens het bouwproces. Het grote pluspunt is dat alles wordt gebouwd in een Nederlandstalige taalomgeving zodat alle zorgen die tijdens het bouwproces kunnen langs komen, in de eigen moedertaal kan worden uitgeklaard.

Iberis Projects: een kennismaking

Met meer dan drie decennia ervaring kan Iberis Projects een indukwekkend portfolio voorleggen om ‘U’ tegen te zeggen. Het is een internationale project bouwgroep die vooral is gespecialiseerd in villaprojecten in Spanje. Zij bouwen hypermoderne vakantievilla’s. De pronkstukken zijn stuk voor stuk gebouwd uit hoogwaardig bouwmateriaal. Modern design, vaak gelegen op een unieke locatie, onderscheidt Iberis Projects van andere projectontwikkelaars.

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop

Hoewel de meeste aandacht wordt besteed aan duurzaamheid, staat de kwaliteit van het bouwmateriaal voorop. Zowel voor het ontwerp als voor de bouw zelf. De basiscomponenten bestaan vooral uit staal en beton die hoogwaardige kwaliteit garanderen. Op deze manier worden grote heldere ruimtes gecreëerd, waardoor je meer van een prachtig panoramisch uitzicht kunt genieten. De lichtinval zorgt voor een bijzonder effect.

Bouwen volgens Europese normen

Sinds 2013 wordt ook in Spanje het Energie Prestatie Certificaat – beter bekend als EPC – in het leven geroepen volgens de Europese wetgeving. Hiermee wordt de energie-efficiëntie bedoeld of vrij vertaald; de energiezuinigheid. Dit gaat van A – meest energie efficiënt – tot G. Het certificaat geeft aan hoeveel geld je kan besparen en is door de bank genomen 10 jaar geldig.

De kernactiviteiten van Iberis Projects uitgelicht

iberis projectsHet hoofdkantoor van Iberis Projects is gevestigd in Marbella aan de Costa del Sol. Het is de ideale uitvalsbasis om overal in Spanje de verschillende costa’s te bestrijken. De kernactiviteit bestaat uit het bouwen van vakantievilla’s met hoge kwaliteitsnormen. Van ontwerp tot volledig afgewerkte woningen en dit met een Nederlandstalige begeleider. Uitstekend dus voor investeerders met de Belgische en Nederlandse nationaliteit. De meest belangrijke kenmerken van de Iberis Projects villa’s even op een rijtje gezet:

  • Alle woningen worden volgens de Europese kwaliteitsnormen gebouwd. De EPC norm staat hiervoor garant
  • De klemtoon ligt vooral op de hoogwaardige kwaliteit bij het bouwen van de vakantievilla’s
  • Iberis Projects maakt gebruik van de meeste innovatieve bouwtechnieken zoals waterpompen, zonnepanelen en een thermokoppeling om te ontluchten en te beluchten
  • De bouwfunderingen bestaan vooral uit staal en beton

De projectontwikkelaar blikt terug op een lange traditie

De groep achter Iberis Projects heeft een hele lange traditie in Zuid-Europa. De roots liggen aan de Côte d’Azur in Frankrijk met tentakels in het zuiden van Spanje. Een overzichtelijk bouwcontract, heldere plannen en een precieze kostenraming zijn bijkomende troeven om je vastgoedinvestering in goede banen te leiden. De projectontwikkelaar biedt een lange termijnmeerwaarde voor de beleggers in vastgoed.

De extra service die Iberis Projects voorziet

Voor vastgoed beleggers uit het buitenland zoals Belgen en Nederlanders, heeft de groep Iberis Projects een speciale service opgericht. Zij verstaan als geen ander de kunst dat wanneer je in een ander land woont dan in Spanje, extra (bouw) zorgen met zich meebrengt. Zo worden een armada diensten aangeboden aan de vastgoedbeleggers van vakantievilla’s om alles vanop afstand onder controle te houden.

Om een concreet voorbeeld te geven. Het zelfverklaarde zogeheten ’thuiszorgteam’ beschermt niet alleen je huis, maar ook de buiten- en binnenzijde van de ramen. Ze worden regelmatig netjes schoon gemaakt. Een andere dienst die wordt aangeboden. Wekelijks heb je de mogelijkheid om beroep te doen op een tuinman die je gazon of tuinplanten onderhoudt. Of het onderhoud van je privé zwembad. Ook vindt een controle van het huis op tijd en stond plaats en wordt de alarminstallatie gecontroleerd.

Deze extra service tegen een betaalbare vergoeding zorgt ervoor dat je huis in goede handen is en blijft bij de afwezigheid van vastgoedbeleggers. Het is misschien wel de hoofdreden waarom je in zee wil gaan met deze Spaanse gerenommeerde projectontwikkelaar van vakantievilla’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.