Hier ga ik binnenkort van start!

Hallo en welkom bij Mandje Bloemen, mijn bloemige woonblog waarop ik mijn passie voor wonen, planten, bloemen, interieurontwerp etc met jullie ga delen. Ik ben professioneel actief als interieurinspirator bij een bekende meubelzaak (die verder niets te maken heeft met deze blog), en heb dus wel heel wat ervaring op het vlak van wonen en interieur.

mandje bloemen woonblogDeze blog is 100% een hobby, en je mag dus zeker geen dagelijkse blogposts verwachten. Mijn doel is om wanneer ik leuke dingen te delen heb dit ook te doen – maar ook niet meer dan dat. Ik plan ook niet met allerhande advertenties te starten enzo, dus je kan hier veilig komen lezen over mijn passie. Natuurlijk heb ik wél een privacy-pagina gemaakt waar je meer kan lezen over wat ik allemaal technisch met de gegevens van mijn bezoekers doe, maar ook niet meer dan dat, hé. Ik vermeld het gewoon omdat ik begrijp dat privacy een steeds belangrijker deel wordt van het internet voor veel van mijn bezoekers.

Heb je vragen, opmerkingen of tips voor mij en mijn website? Dan kan je natuurlijk makkelijk met mij contact opnemen via het contactformulier dat je op deze pagina kan vinden. Ik probeer natuurlijk op alle mails te antwoorden waar mogelijk, maar like I said – het is en blijft een hobby deze website. Misschien maak ik, als de website ooit wat populairder is geworden, ooit wel een pagina op Facebook of Instagram – maar momenteel blijf ik nog even onder de radar rustig doorwerken aan de site om er iets moois van te maken voor jullie.

Bedankt alvast voor je bezoek aan mijn site. Ik ben heel blij dat je de weg naar hier hebt gevonden.

One thought on “Hier ga ik binnenkort van start!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.